Artprints kopen

ARTPRINTS KOPEN VOOR AAN DE MUUR:

Prachtige kunstwerken voor aan uw muur!

De leukste artprints koop je hier!

Wilt u een kunstwerk kopen voor aan uw muur?

U kunt uiteraard een origineel kunstwerk van mij kopen, maar wist u dat mijn kunstwerken ook beschikbaar zijn op allerlei media, zoals posters, canvas prints, metalen platen, plexiglas, ingelijst of juist niet ingelijst, dekbedden, kussens, douchegordijnen, mokken, metalen platen, telefoonhoesjes, yogamatten, badhanddoeken, wandkleden, fleece dekens, notitieblokken, postkaarten, tassen en nog veel meer?

Al mijn kunstwerken / schilderijen zijn nu online te koop als ARTPRINTS, voor diegenen die het zich niet kunnen  veroorloven een origineel kunstwerk te kopen, maar ook voor diegenen die gewoon iets leuks en een mooi kunstwerk aan de muur willen hebben voor een betaalbare prijs.

Bekijken in 3D:

Bekijk mijn kunst in 3D

Als u naar —> MIJN WEBSHOP <—  gaat en een item aanklikt, kunt u het in 3D bekijken als u klikt op het ‘3D-logo’, dan kunt u meteen zien hoe het er uitziet als het afgedrukt is op canvas, of als het ingelijst is of juist niet ingelijst. Het is ook mogelijk om mijn kunstwerken vanaf uw mobiele telefoon te projecteren op uw muur. Klik hiervoor op het ‘mobiele telefoon-logo‘ bij het kunstwerk van uw keuze!

Bestellen:


Bestellen van mijn kunstwerken gaat via een Amerikaanse website die zorgt voor het printen, verpakken en verzending wereldwijd. De website heet ‘PIXELS.COM‘ en is de toonaangevende website als het gaat om online artprints verkopen!

U hoeft alleen maar een item uit te kiezen in —> MIJN WEBSHOP <— en te beslissen of u dit op een kussen, een tas, een douchegordijn, een telefoonhoesje of iets anders wil laten afdrukken.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden!


Dekbed overtrekken:


Dekbed overtrek Sterrenbeeld 'Leeuw'Dekbed overtrek 'Willekeurige impulsiviteit'Dekbed overtrek 'Emerald dreams'Dekbed overtrek 'Complicated thinking'


Kussens:


  Kleurrijke kussens met artprintKleurrijke kussens met artprint
Douchegordijnen:
Kleurrijke douchegordijnen met artprint Kleurrijke douchegordijnen met artprint  Kleurrijke douchegordijnen met artprint

Telefoonhoesjes:

    

De telefoonhoesjes zijn beschikbaar voor elk model iPhone en Samsung Galaxy Tab.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is!

In deze video ziet u een aantal voorbeelden van hoe mijn artprints er komen uit te zien als u ze laat afdrukken via mijn webshop op Fineartamerica:

Mijn kunstwerken kunnen afgedrukt worden op werkelijk ELK denkbaar medium (Klik op de linkjes om de producten te bekijken):

Bestellen:

Om te bestellen gaat u naar MIJN WEBSHOP
Registreer en kies een kunstwerk uit en het medium waarop u het geprint wil hebben. PIXELS.COM zorgt dan verder voor de afhandeling van de bestelling! Het kan even duren voor u het gewenste item binnen hebt omdat het uit Amerika moet komen, maar u hebt dan wél iets héél erg origineels in huis! Het kan echter ook gewoon inwendig op de pagina waar mijn webshop zich bevindt, u hoeft dan niet persé naar die site en dat maakt het ook wat minder omslachtig!
Voor informatie over mijn kunstwerken kunt u contact met mij opnemen via het onderstaande emailadres: